Minut haastettiin kertomaan 7 totuutta itsestäni, ja sen jälkeen haastamaan 7 ihmistä tekemään tämän samaisen kirjoitustehtävän. Saa nähdä mitä saan aikaiseksi.

1. Olen omituinen. Kukapa ei olisi, mutta minä olen ihan superomituinen. Tämän olen kuullut lukuisia kertoja kaikilta tutuilta ja se luultavasti pitää paikkaansa. Minulla on omituisia tapoja, sanoja, lauseita ja tunnen omituisia ihmisiä. Kannattaa siis vissiin hieman varoa.

2. Olen arpinaama. Minulla on otsassa noin kaksi-kolme senttinen arpi, joka on tullut ollessani kolmannella luokalla. Pikkuveljeni kaveri (joka on siis minua jonkun 5 vuotta vanhempi) heitti puukeihään suoraan otsaani ja siihen kursittiin sitten seitsemän tikkiä. Ja tuo arpi näkyy naamassa vieläkin, tosin ei enää kovin selvänä, ellen "kurtista kulmiani."

3. Kuuntelen musiikkia, jota kukaan ei ole ikinä ennen kuullut. Tuskin kovin moni on kuullut Regina Spektorista, saatika sitten tykännyt hänen musiikistaan, mutta minä pidän. Tai Katie Meluasta, tai David Bowiesta...

4. Olen leffafriikki, mikä on varmasti jo selvinnyt tässä näiden kirjoitusten kautta. Katson leffoja aina kun mahdollista ja olen niiden suhteen ns. kaikkiruokainen, mutta lemppareihini kuuluvat toiminta-, sota- ja fantasialeffat mukaanlukien kaikki historialliset elokuvat. Ja mikä parasta, katson aina kaikki extrat ja opettelen ulkoa hyvien leffojen vuorosanat.

5. Rakastan Robbie Williamsin musiikkia ja esiintymistä, sekä sitä miten hän pystyy olemaan lavalla niin rento ja aito ja oikea.

6. Rakastan ranskankieltä, vaikka en osaa puhua sitä kovin hyvin. Tai osaan, mutta en ikinä puhu. Olen viisi vuotta lukenut kyseistä kieltä koulussa ja aina inhonnut sitä, mutta oikeasti rakastan sitä miltä se kuulostaa ja esimerkiksi laulettuna se on ehkä maailman kaunein kieli.

7. Olen kirjafriikki. Luen ja luen ja luen. Ja vielä vähän luen. Rakastan kirjoja. Tykkään eniten ehkä fantasiakirjallisuudesta tai hevoskirjallisuudesta, mutta kaikki muukin kelpaa. Lempikirjojani ovat mm. Harry Potterit, Hevoshoitolan Sisarukset -sarja, Taru Sormusten Herrasta, Rakas Mikael ja Diana Wynne Jonesin kirjat. Myös Ylpeys ja Ennakkoluulo on hyvä.

Ja nyt haastan.
1. Jenps
2. Apor
3. Elohopea
4. Aikku
5. ?
6. ?
7. ?