Elokuvat - mikä niissä viehättää?
Kävin itse eilen katsomassa elokuvissa kaverini kanssa tämän uusimman Pirates of the Caribbean -leffan. Jännittyneenä odottelin, että millaista materiaalia se olisi, minä kun olen kova PotC-fani niin joko tykkäisin todella paljon tai vihaisin koko leffaa.
Alku oli todella outo ja mietin, että olenkohan oikeassa leffassa. Sitten juoni alkoi kulkemaan ja sitä tajusi jo, että missä mennään ja miksi. Loppujen lopuksi, olin tyytyväinen leffaan, vaikka jäi hieman mietityttämään, että meinasiko se Gore Verbinski tehdä vielä neljännenkin Pirates of the Caribbean -leffan.

Mutta mikä ihmisiä noissa elokuvissa kiehtoo? Miksi niitä tehdään niin kauhean suurilla budjeteilla? Sijoittaa nyt muutama hassu 20 miljoonaa dollaria elokuvan tekemiseen, joka saattaa joko olla menestys tai kauhea fiasko. Onhan se tietty suuri voitto tällaisissa TSH:n ja PotC:n kaltaisissa huippumenestys-leffoissa, joita ihmiset käyvät katsomassa useaan kertaan ja jokaisen osan, mutta mites sitten ne pikkuleffat?
   Onko ne ne näyttelijät? Ah, niin komeat ja ihastuttavat miehet tai kauniit naiset? Voin kyllä myöntää, että kyllä sitä on itsekin tullut fanitettua jotain näyttelijää ja kait sitä vieläkin niitä ykkössuosikkeja on, vaikkei niitä nyt enää niin tule kuolattuakaan. Silmäniloahan pitää aina olla.

Mutta jos joku tähän asiaan keksii jonkun vastauksen niin ilmoittautukoon. Aihe jäi ehkä vähän vajaaksi, mutta en tiedä mitä kirjoittaisin.